mynewspapers.net

Hur man hittar ett syskon som antogs vid födseln med endast veta födelse föräldrar & födelsenamnFör många adopterade barn, kan det vara en skrämmande och ofta mödosamma uppgiften att försöka leta upp deras födelse syskon. Detta kan vara ännu mer stressigt om det finns begränsad information om biologiska föräldrar. Detta behöver dock inte vara så skrämmande som det verkar. Med mer information blir lättillgänglig online och offentliga poster, kan många människor hitta ett syskon som antogs vid födseln samtidigt som du vet begränsad information.

Instruktioner

• Navigera din webbläsare till en av många webbplatser som tillåter dig att söka familjens historia. Grundläggande information folkräkning data, militära poster och andra offentliga register kan lätt nås via webbplatsen för en nominell abonnemangsavgift. Det finns ofta gratis försök att låta nya kunder att använda webbplatsen för en begränsad tid innan du betalar ordinarie teckningskursen. Det kan finnas en släktträd funktion som kan tillåta dig att elektroniskt släktträd information.

• Besök din kommunala, county och statliga ämbetsverk. Ofta, kan dessa lokala kontor vara en viktig del av processen för att hitta ett syskon som antogs vid födseln. Kopior av personbevis kan beställas från länet där personens födelseattest lämnades in. Dessa dokument kan hjälpa spåra syskon eftersom de ofta lista de senaste kända adresser, vilken kunde hjälp söka efter skolan inskrivna poster av ett barn. Vara säker på att använda en scanner att kopiera och spara informationen i en lättillgänglig fil för framtida referens.

• Utför en sökning med hjälp av en sökmotor för att hitta biologiska föräldrar och sedan använda denna information för att hitta ett syskon som antogs vid födseln. Skriv in den information du har i sökfältet, och använda sökmotorn för att spåra leads som du kan forskning. Också hittar du andra anhöriga eller grannar till den syskons familj snabbt med hjälp av en sökmotor.

• Registrera med webbplatser för sociala nätverk. Många överens om att sociala nätverkssajter har revolutionerat sättet vi hålla kontakten med nya vänner. Du kan också använda webbplatser för sociala nätverk för att hitta ett syskon som du har begränsad information om. Kanske hittar du en high school reunion sida av klassen gymnasiet syskon. Det kan vara bra, särskilt om det skett namnändringar som kan ha uppstått efter studentexamen på grund av äktenskap. Du kan dessutom utföra sökningar för grupper baserat på deras tema eller intresse, som också kan hjälpa hitta en främmande syskon.