mynewspapers.net

Hur man hittar ett namn för att matcha ett telefonnummer

Hur man hittar ett namn för att matcha ett telefonnummer


Nästan alla har missat ett samtal, bara för att se en obekant telefon nummer dyker upp på telefonens display. Eller kanske du har skrivit ner ett viktigt telefonnummer och glömt vem det tillhör. Trots nyttan av uppringnings-ID och händig adressboken presentera några telefonnummer fortfarande ett mysterium om vem som i andra änden. För att låsa upp det stora mysteriet med saknade namn, kan du utföra vad som kallas en omvänd telefon lookup, en funktion som är lätt tillgängliga gratis via flera människor-finder webbplatser.

Instruktioner

• Peka din webbläsare till din favorit människor Sök webbplats. Exempel på berättigade, utan kostnad människor finders WhitePages, Yahoo! Personsök och WhoWhere?. En mer omfattande lista över personer finder webbplatser, söka under benämna "people finder." Några av dessa webbplatser som Spokeo gräva upp ytterligare information om personen som från sin verksamhet runt på webben inklusive webbplatser för sociala nätverk, Bloggar, bilder och videoklipp som han nyligen publicerat.

• Omvänd telefonnummer i fältet skriver du det telefonnummer som du vill ska få ett namn. "Reverse" betyder helt enkelt att du söker efter någon utifrån sitt telefonnummer snarare än deras fullständiga namn; motsatsen till hur du normalt skulle söka efter någon.

• Klicka på Sök eller Sök (beroende på webbplatsen du använder). Om telefonnumret inte blockeras på något sätt, visas den personens namn i en lista eller av sig själv.

• Om du vill ha ytterligare information om personen, klicka på deras namn för att omdirigeras till en tredje parts webbplats. Tänk på att du kommer att behöva betala en avgift för varje ytterligare data.