mynewspapers.net

Hur man hittar ett kryssningsfartyg till sjössKryssningar är en populär semester val, ta semesterfirare runt om i världen, från Europa till Alaska, Hawaii till Karibien. Om du har ett favorit kryssningsfartyg och undrar om det är just nu, eller om du känner någon som är för närvarande segling haven, kan du hitta fartyget lätt så länge du har dess namn och tillgång till Internet.

Instruktioner

• Få namnet på kryssningsrederi och kryssningsfartyg som du vill spåra. Ibland mer än ett fartyg kommer att ha samma namn, även om de ägs av olika kryssningsföretagen. Exempelvis har både Disney och Carnival fartyg heter Dream. Att veta rätt cruise line kommer att se till att du hittar rätt fartyget.

• Webbplatsen för Sailwx, som erbjuder gratis realtid spårning av kryssningsfartyg. Du behöver inte registrera dig för att använda webbplatsen. Du måste bara veta kryssningsrederi och fartygsnamn. Skriv informationen i rutan som säger "Sök ett fartyg vid namn" och sedan på knappen Sök.

• Klicka på kryssning fartyg från den färdiga listan. Om du angett cruise line och fartyget namnet rätt, bör ditt önskade skepp vara den enda som visas. Om det finns flera fartyg, klicka på den du vill hitta.

• Hitta den stora röda pricken på kartan som kommer upp. Det visar den kryssningsfartyg nuvarande plats. Det blir mindre röda prickar visar sin senaste väg. Du kan zooma in och zooma ut på kartan om så önskas. Du kan också anpassa antalet timmar som fartygets sökväg visas.