mynewspapers.net

Hur man hittar ett inkommande samtal till mitt husMånga situationer kan kräva dig att kontrollera din hemtelefon inkommande samtalet historia. Kanske du glömde att skriva ner ett viktigt telefonnummer eller om du har en irriterande busringaren vakna du upp på alla timmar på natten. Många människor har Nummerpresentatör, som är det bästa sättet att se vem som ringer dig, men det finns andra metoder för att kontrollera inkommande samtal till ditt hus. Till exempel detaljerade fakturering från din leverantör kan du se uppringare som blockerar deras nummer med hjälp av den * 67 metod.

Instruktioner

• Bläddra igenom din Nummerpresentatör att se dina inkommande samtal. Detta är användbart om du har en ungefärlig uppfattning om datum och tid då du tog emot samtalet. De flesta som ringer ID-enheter ger dig första och sista namnet på den som ringt, tillsammans med telefonnumret och tid/datum information.

• Slå * 69 om du inte har nummerpresentatör. Detta kommer att ge dig information om det senaste inkommande samtalet till ditt hus. Beroende på vilken typ av telefon du har, kan att ringa detta nummer resultera i en liten avgift. Också, några telefon företag ger dig telefonnumret och fråga om du vill anslutas, medan andra helt enkelt ringa upp tillbaka förra anroparen utan att lämna ut någon kontaktinformation.

• Be din operatör för detaljerad fakturering. Finns vanligtvis det en avgift för denna tjänst, men det är till hjälp när du vill se vem som ringer ditt hus. Detaljerad fakturering visar både utgående och inkommande samtal, och innehåller telefonnummer, tid och datum för varje samtal.