mynewspapers.net

Hur man hittar ett cellantal av en adress

Hur man hittar ett cellantal av en adress


Det finns flera Internet-tjänster där du kan hitta information om en person genom att ange personens namn, personnummer, telefonnummer, e-postadress eller mobilnummer. Vissa webbplatser kan du göra en omvänd adressökning också. Med denna typ av sökning kan du också komma åt information om personer, som deras fullständiga namn, hemtelefonnummer och mobilnummer. Om du vill utföra en omvänd adressökning kan du använda webbtjänster som WhitePages.com, Addresses.com och AnyWho.com.

Instruktioner

Addresses.com

• Bläddra till webbplatsen Addresses.com. Webbplatsen ger en kostnadsfri omvända adressen söktjänst där du kan hitta information om en adress, till exempel namnet på den resident(s) som lever i adressen som hemtelefonnummer och mobilnummer som motsvarar adressen.

• Ange adress i fältet "Adress" och stad, stat och postnummer i adressen i fältet "Stad, stat och postnummer".

• Klicka på fliken "Adress Lookup" och du kommer att omdirigeras till sökresultaten som visar namnet på den nuvarande invånare på denna adress liksom tidigare invånare. Under varje namn ser du personens hem och mobiltelefon nummer.

AnyWho.com

• Navigera till AnyWho.com. Detta är en kostnadsfri tjänst som gör att du kan utföra olika typer av sökningar bland annat omvända adressen sökningar. Denna webbplats ansluter till Intelius, Inc.-databasen för att hitta information som mobilen som motsvarar en given adress.

• Klicka på länken "Av adress" visas på regionen längst ned i avsnittet "Hitta en Person", som visas på den högra regionen på sidan. Därefter ange adress i fältet första text visas i avsnittet "Hitta en Person". Skriv staden i textfältet visas bredvid som du angav adress och markera läget för adress från droppa-ned menyn.

• Klicka på fliken "Sök" och du kommer att skickas till sökresultatsidan. På denna sida hittar du listan över namn som har levt i den adress du angett. Hem och mobiltelefon numret för varje person kommer att visas under namnet.

WhitePages.com

• Besök WhitePages.com omvända adressen hemsida. Detta är en gratis att använda tjänst som ger dig förmågan att söka information om en given adress. Denna kontaktinformation provider ståtar med mer än 200 miljoner människor i sin databas.

• Ange gatuadressen i den första textrutan och stad, stat och postnummer i rutan andra.

• Klicka på fliken "Sök" och sökresultaten kommer att hämtas. På sökresultatsidan ser du vars namn av människor som bor eller har bott på denna adress. Klicka på namnet intressen och du kommer att omdirigeras till en sida som innehåller information om personen som hemnummer, mobilnummer, ålder, människor denna person är associerad med och tidigare bostadsort.