mynewspapers.net

Hur man hittar ett begränsat antal

Hur man hittar ett begränsat antal


Begränsad nummer är nummer som visas på din Nummerpresentatör som "RESTRICTED" eller "Privata" samtal. En person eller ett företag dölja numret från dig kan vara irriterande, speciellt om du får täta "RESTRICTED" samtal. Även om att hitta ett begränsat antal kan utmanande, kan det vara möjligt med en liten legwork.

Instruktioner

• Föra en logg över varje gång du får ett samtal från ett begränsat antal. Kolla tider och datum med din telefonräkning att se det numret anges, som ibland kan det vara. Om det inte finns, fortsätt sedan med följande steg.

• Ring ditt lokala telefonbolag eller operatör och fråga vilken information eller krav du behöver för att ta reda på det begränsade antalet. Till exempel om du får ett samtal från ett begränsat antal flera gånger om dagen, kanske telefonbolag eller operatören behöver dokumentation via telefon poster eller hålla koll själv.

• Kontakta poliserna att se vad de kan göra för att hjälpa. Om du har bara fått ett samtal från ett begränsat antal gånger, brukar det vara mycket de kan göra. Men om du får konstant samtal, som utgör trakasserier och polisen kan agera med ditt telefonbolag att avslöja hur många.

• Plocka upp nästa gång du får en begränsad samtal om allt annat misslyckas. Konfrontera personen i andra änden kan orsaka samtal att sluta, eller kan du upptäcka det var en affär av något slag, i vilket fall du kan arkivera till få ditt namn tas bort deras samtalslistan.