mynewspapers.net

Hur man hittar en soldat som vill ha en Brevvän

Hur man hittar en soldat som vill ha en Brevvän


Det finns många soldater som är stationerade utomlands, långt borta från sina familjer och vänner. Även om soldater gillar att ta emot och skicka brev och mail korrespondens, har några soldater inte någon att skriva till dem. Din militära Brevvän kan vara medlem i ditt eget samhälle eller en total främling. Att hitta en militär Brevvän är ett lovvärt sätt att stärka en soldats moral, få honom att känna sig uppskattad och hjälpa honom att känna ansluten till sitt hem. Militära mail tar längre tid att resa än civila mail, så bli inte avskräckt om det tar lång tid att få tillbaka korrespondens.

Instruktioner

• Fråga inom grupper och organisationer att ta en soldat från gemenskapen eller staten som letar efter en Brevvän. Kyrkan och veteraner klubbar som är ett bra ställe att börja.

• Registrera dig med en militär penpal tjänst, som milpals.com. Tjänsten kommer att ge dig adressen till en soldat som letar efter en Brevvän. Det finns flera webbplatser på Internet där du kan registrera dig.

• Skriva enkel introduktion till din nya soldat Brevvän. Låt dem veta vem du är, där din från och skälet för att skriva till dem.

• Skicka din nya Brevvän vård paket för att göra livet utomlands mer bekvämt för henne. Du kanske vill ta kuvert, brevpapper, godis, en kortlek eller ens din lokaltidning att få henne att känna ansluten till din kommun.

• Undvika att skicka obscent material och färskvaror till trupper utomlands. Enligt United States Postal Service, militär mail "är föremål för vissa villkor eller begränsningar avseende innehåll, förberedelse och hantering"

• Vara tålmodiga och konsekvent i din brevskrivning. Det kan ta ett tag för en soldat som har möjlighet att svara på ditt brev, men han kan fortfarande ha tillräckligt med tid att läsa en uppmuntrande brev av dig under tiden.