mynewspapers.net

Hur man hittar en senior Brevvän

Hur man hittar en senior Brevvän


Utvecklingen av kommunikation under det senaste decenniet är häpnadsväckande. Telefonsamtal och e-post har fått ge vika för snabbmeddelanden, Twitter och Facebook. Förseningen i kommunikation är obefintlig--faktiskt, meddelande slår oss från alla håll. Det finns dock en demografisk som fortfarande använder bra gammaldags bokstäver för att hålla kontakten med nära och kära--pensionärer. Även om vissa pensionärer klättrar ombord på Web 2.0-revolutionen, håller andra fast vid sina försökte-och-true metoder, vilket är varför, ironiskt nog, Internet vimlar av webbplatser ansluter senior brevvänner.

Instruktioner

• Gå till vänskap per post, en webbplats som du kan skicka in annonser för brevvänner, och beställa deras papper, "Inky Trail nyheter". Du kan inte hitta en senior Brevvän på själva webbplatsen. Med tanke på den penning en pal är offline erfarenhet, gör detta ett mycket vettigt; Det är en återgång till en ålder av handskrivna brev och läsa tryckta tidningar.

• Gå till pensionering-Online .com 's e-nyhetsbrev. Varje utgåva av e-nyhetsbrev innehåller annonser för senior brevvänner och nyhetsbrev är gratis. Du kan också lägga till en annons för att hitta en senior Brevvän med gemensamma intressen och hobbies.

• Lägga upp en annons i avsnittet "Community" på craigslist, som är en omfattande gemenskapen webbplats som erbjuder annonser för bostäder, Kontaktannonser, arbetstillfällen och tjänster runt om i världen. Navigera till den stat eller land som du vill skriva (du hittar här till höger på sidan), klicka på din stad val och sedan lägga upp din annons.