mynewspapers.net

Hur man hittar en Person med GPS

Hur man hittar en Person med GPS


Med hjälp av Global Positioning System spårning för att hitta någon är möjligt med mobil och PDA smarta telefoner. GPS-spårning används främst av föräldrar att hålla reda på barn eller för vuxna med äldre föräldrar. Information som överlämnats av den GPS-enheten är inte helt exakt, enligt Verizon Wireless. Platsinformation kan vara försenad eller misstolkas beroende på var den närmaste satellit eller mobilmast överföring av sådan information.

Instruktioner

Global Positioning System Locator

• Kontrollera att den person som lokaliseras har en GPS-aktiverad mobiltelefon. Telefonen måste vara påslagen för att GPS att plocka upp en signal. GPS fungerar genom att beräkna avståndet till ett objekt från tre antenner som är närmast.

• Anslut till ett trådlöst nätverk-leverantör. GPS-spårning tjänsterna tillhandahålls av mobiltelefon bärare. Konfigurera den GPS-aktiverad mobil enheten till nätverket för att få data som skickas på internet eller via ett nätverk torn.

• Välj en läge-baserat tjänst genom mobiloperatör, ett medel för att ha platsinformation tillgänglig via en webbplats eller ring centrum. LBS leverantören kan ge ungefärlig senast kända plats för en person av signalerna GPS avger. Mappning av platser, turn-by-turn anvisningar och text meddelandesignal funktioner är också som erbjuds av vissa LBS leverantörer

• Jämför LBS leverantörer innan de köper en plan. Cell phone operatörer fungerar också som LBS leverantörer. Billigt är inte alltid bäst när det gäller teknik. Det finns många kostnader med GPS för spårning, inklusive kostnader för utrustning som gör att GPS-teknik, installation och aktivering avgifter att sätta telefonen på ett nätverk och nätverk tillgång abonnemang för att kunna komma åt platsinformationen i särskild telefon. Avgifter kan uppkomma varje plats rapport genereras eller du kan ta en möjlighet att en viss mängd rapporter per månad.

• Undvika rättsliga återverkningar. Tillstånd att spåra någon med GPS tracking-teknik måste erhållas hos abonnenten innan du använder systemet. Den mest populära användningen av GPS-tracking tjänster är för föräldrar till skolan åldrades barn mellan 8-14 och för vuxna med gamla föräldrar att hitta dem vid akutfall eller när en äldre förälder är ute Uträtta ärenden. Att kunna hitta familjemedlemmar ger sinnesfrid och bidrar till att garantera säkerheten.