mynewspapers.net

Hur man hittar en person av flicknamn

Hur man hittar en person av flicknamn


I många fall kommer en kvinna oftast ändra sitt flicknamn till sin makes efternamn efter giftermålet. Under loppet av en kvinnas liv, kan hon också ändra sitt namn mer än en gång. Detta kan göra det svårt att söka efter en viss kvinna, speciellt om du har glömt hennes namn som ogift. Här är några steg som hjälper dig att hitta maiden namnet på den person du vill hitta.

Instruktioner

• Minns vilken skola eller högskola kvinnan deltog. De flesta människor som är i skolorna använder sina flicknamn. Att veta vilken skola de gick till och vilka år deltog de gör du söker efter sina flicknamn lättare. Minst sagt, kan du göra en sökning på nätet och hittar människor som kanske minns den person du försöker hitta, som vänner eller klasskamrater. Dessutom om du har någon skola årsböcker kvar, kan du också använda det som en möjlig källa till att hitta den persons namn som ogift.

• Söka äktenskap register online. Om du gör en sökning efter äktenskap register online, hittar du ett antal webbplatser som har äktenskap poster för människor. Men kanske du inte kan hitta flicknamn personens eftersom dessa platser inte har ofta tillräckligt Detaljer för en perfekt flicknamn sökning. Men är de gratis att använda, så det tar bara upp din tid och ansträngning för att ge det ett försök. Du kan också prova att skriva in personens förnamn och första bokstaven i deras efternamn om du minns det. Sökmotorer visar ofta en lista med ord när du skriver in första bokstaven, och en av dessa ord skulle kunna avslöja maiden namnet på den person du försöker hitta.

• Hitta personens familjemedlemmar. Om du är i en situation där du inte kan hitta en person, men vet att första och sista namnen på hennes föräldrar eller syskon, gör sedan en sökning efter dem. De vet maiden namnet på den person du vill hitta eller hur man får kontakt med henne. Tänk dock på att inte varje familjemedlem kommer att vilja ge bort Familjeinformation, så se till att du har en bra anledning till att vilja hitta henne. Om du är artig och din anledning är tillräckligt bra, finns det en god chans att hennes familjemedlemmar kommer att berätta vad hennes flicknamn är och eventuellt hur du kontaktar henne.