mynewspapers.net

Hur man hittar en mall för att skriva en biografi

Hur man hittar en mall för att skriva en biografi


Om det är för en hemuppgift eller på kul, skriver en biografi är ett underbart sätt att utforska någons förflutna. Biografierna är också ett bra sätt att visa arbetsgivare som du är och vad du har åstadkommit genom åren. Biografi mallar gör det lättare att skriva en eftersom det är uppdelad i sektioner så att du kan organisera dina tankar och idéer. Detta är viktigt för alla som vill skriva en biografi.

Instruktioner

• Besluta om vilken typ av biografi du ska skriva. Det finns två typer av biografier--en som behandlar verksamheten och som beskriver någons liv från födseln att presentera eller till döden.

• Gå till katalog M (se resurserna nedan) och fylla i tomrummen för mallen business biografi. Denna mall är gratis och kommer att beskriva vem du är, vad dina kunskaper är, varför människor ska bry dig om dig och hur du kontaktar du.

• Gå till hur man skriver en Bio (se resurserna nedan) och välj det yrke som biografin kommer att beskriva. Detta är en betal tjänst som kostar 49 dollar. Denna tjänst erbjuder 100 olika typer av mallar för karriär och yrke.

• Gå till gratis biografi sidor (se resurserna nedan) och välja stilen av mall du vill använda. Dessa mallar erbjuda utrymme för att skriva födelsedatum, läget och intressanta fakta. Det finns även utrymme för att infoga ett fotografi. Detta är en kostnadsfri tjänst.

• Gå till Microsoft Office online (se resurserna nedan) och hämta biografi rapportpresentationen. Kontrollera att du har Microsoft PowerPoint eftersom detta är en PowerPoint-presentation.