mynewspapers.net

Hur man hittar en lokal mat bank

Hur man hittar en lokal mat bank


I hårda tider blir även mat en svår handelsvara att förvärva. Det finns mat banker på många områden i Storbritannien som erbjuder allt från varma måltider serveras på faktiska leveranser av mat som varje besökare kan ta hem för förberedelse och konsumtion. Några har annonserats öppet och andra kräver inne kunskaper om var man hittar dem. Här är några tips om hur du hittar en lokal mat bank när du eller någon du känner behöver en.

Instruktioner

Hur man hittar en lokal mat bank

• Titta i de lokala tidningarna. Många organ, särskilt kyrkor, annonserar mat banker och erbjudanden där.

• Jakt online genom att söka i det område där du bor.. Utseende för välgörenhetsorganisationer med hjälp av termer som "fri mat banktjänster," "fri mat," tillsammans med din stad eller län namn. The Guardian online har en utmärkt karta över alla brittiska mat banker. Finns i resurser för länken.

• Kontrollera med lokala kyrkor. Besök eller ringa dem och fråga om de ge någon form av mat-programmet. Om de inte, kanske de kan hänvisa dig till en kyrka eller en byrå som gör.

• Leta upp din lokala regeringen eller rådets resurs livsmedelsprogram online eller i telefonboken. Många kommuner erbjuder en lista över bankerna i mat och måltider.

• Be folk du känner om de vet någon mat tjänster. Word of mouth är ibland det bästa sättet att hitta okända resurser. Vissa platser att erbjuda livsmedel gör inte reklam på alla.

• Ta reda på om din lokala skola är medveten om någon mat bank program, om du har barn som går i skolan.