mynewspapers.net

Hur man hittar en låt av lyrics & fraser

Hur man hittar en låt av lyrics & fraser


Har du hört en catchy melodi på radion som du inte kunde få ur huvudet? Du ville höra det igen, men du kunde bara komma ihåg ett par texter och nyckelfraser från sången. Med den lilla biten av information, kan du nu hitta låtens artist och titel. Med hjälp av teknik och några knep, kan du lära dig hur man hittar en låt av texter och fraser

Instruktioner

• Sök efter en låt med Google.Type några lyrics in i Googles sökfält och tryck "Enter". Granska resultaten och klicka på resultaten som bäst matchar texten som du ursprungligen angav. Förmodligen hittar låten du letar efter på första sidan av sökresultaten.

• Hitta låten med en lyrisk sökmotor. Webbplatsen Lyrster (se referenser). I rutan som säger, "Typ ner de ord du kom ihåg" Ange låtens information, klicka på rutan "Hitta min sång." Under text till resultaten, kommer du se en lista med låtar med tillhörande konstnärens namn. Välj en av låtarna från resultaten. Du kommer att se Sångtexter och ges en möjlighet att få en ringsignal på den låten som skickas till din mobiltelefon.

• Hum några fraser. Med din röst och datorns mikrofon i släptåg, Besök hemsida midomi (se referenser). Klicka på rutan som säger, "Klicka och sjunga eller Hum." Sjunga 10 sekunder eller mer av catchy sångtexten i mikrofonen och tryck på knappen "Klicka för att sluta." Vänta på din inspelning att ladda upp. Hit den gröna pilen för att se dina resultat. Dina resultat kommer att innehålla en lista över ljud prover som är användare lämnade som ljud prover som är av den ursprungliga låten. När du har hittat den låt du vill, kan du lyssna på den och köper den. Du måste skapa ett konto för att göra inköp.