mynewspapers.net

Hur man hittar en kvalificerad elektriker

Hur man hittar en kvalificerad elektriker


Det finns många skäl varför du kanske behöver tjänster av en kvalificerad elektriker, från ett hem förbättringsprojekt till reparationer på elektriska komponenter i ditt hem eller företag. Men som med andra typer av entreprenörer, att hitta en kvalificerad elektriker kan vara en utmaning. Det är också oerhört viktigt--ju fel person kan potentiellt skapa en farlig situation i hemmet. Följ några enkla tips för att se till att elektrikern du anställa erfarna, kvalificerad och välrenommerade.

Instruktioner

• Kontakta din lokala elektriker unionen, som kanske kan rekommendera en kvalificerad entreprenör. Minst sagt, kan union kontoret förse dig med en katalog av medlemmar till appellen. Du kan vanligtvis hitta om det finns en union genom din lokala Builders association eller en företagsorganisation, som din lokala handelskammaren.

• Beror på ryktesvägen. Fråga andra om elektriker de kanske har använt för projekt, från vänner och familjemedlemmar till kollegor på din arbetsplats. Utveckla en kort lista över rekommenderade elektriker. Sedan ringa och kontrollera kvalifikationer att begränsa listan.

• Rådgör med allmänna entreprenörer du har arbetat med, eller som har rekommenderat till dig. De kommer ofta att kunna rekommendera tillförlitlig elentreprenörer som de har arbetat. Detta tillvägagångssätt kan ge goda resultat - bara vara säker på entreprenören du konsultera är kvalificerad att ge en rekommendation.

• Smalt ner din lista genom att kontrollera referenser till tidigare arbete. Detta bör vara ett krav för alla arbetare som du arbetar, eftersom du inte kan alltid se exempel på arbete före tid. Kontakta kundreferenser och ställa frågor om jobbet och hur personen kände om kvaliteten på arbetet. Ta reda på om klienten var nöjd, och fråga om han skulle anlita elektriker igen.

• Leta upp elektriska entreprenörens företag på Better Business Bureau webbplats. Kontrollera att inga klagomål har lämnats in mot elektrikern eller sitt företag. Klagomål är en röd flagga att söka någon annanstans.

• Be din elektriker som väljer hur han skulle närma sig projektet. Detta ger dig en uppfattning om hur kunniga han om sin handel. Om han bumbles och verkar osäker på hur man fyller i det, kan du behöva gå med någon annan.

• Kontrollera att din valda entreprenör är licensierad och försäkrad. En statlig licens och aktuell försäkring ger viss försäkran att entreprenören är en professionell och kommer att kunna betala för eventuella problem om han är momspliktig.