mynewspapers.net

Hur man hittar en gymnasiet bild onlineVill du se din skola bild från 11: e klass? Vad sägs om fotot högre klass eller skola tidningen grupp fotot? En av de mest minnesvärda sakerna från gymnasiet finns bilder. Oavsett om dessa är dina klass foton eller gruppfoton med en team- eller skolan idrottsförening, se gamla bilder igen kan återuppleva roliga gymnasiet minnen. Även om du inte kan hitta din årsbok eller inte köpte en, finns gamla high school bilder tillgängliga online.

Instruktioner

• Navigera till webbplatsen E-årsbok. E-årsbok är en webbplats som utformats särskilt för att hitta årsbok bilder från högstadiet, gymnasiet, college och även militären. Efter registrering har du tillgång till högupplösta och fullfärg årsbok bilder allt med hjälp av din webbläsare. Sök efter årsbok bilder genom att skriva namnet på din skola eller högskola eller söka specifikt av staten. För att registrera dig, gå till avsnittet registrering på webbplatsen. Ange ditt namn och adress och svara på en fråga som rör ditt intresse i årsböcker. När du skapat ett konto, Välj din form av betalning. Aktuella priser från och med 2011 är 拢3.20 en månad eller 拢19.40 för året.

• Registrera dig för ett konto med webbplatsen Facebook. Facebook är gratis sätt att hitta gamla gymnasiet bilder online. Många människor använder Facebook för att skapa grupper eller sidor dedikerade till gamla gymnasiet bilder från deras klass och skola. När du lämnar uppgifter om din tidigare skolgång, till exempel din high school och college information, söka efter gamla klasskamrater som har ut gamla high school bilder på Facebook. Bilder kan hittas i de personliga album för dina klasskamrater eller i grupper särskilt skapats av klasskamrater.

• Gå till Classmates.com. Webbplatsen visar information från olika skolor och innehåller gamla bilder från dina klasskamrater som nuvarande medlemmar. Du måste registrera dig för webbplatsen för att vara i kontakt med andra som är en del av webbplatsen. Registrering är gratis, men andra delar av webbplatsen kräva en avgift för medlemskap och tjänster som kan innehålla foton visas.