mynewspapers.net

Hur man hittar en Epiphone lp följetong antalenDen Epiphone LP är en klassisk gitarr finns till en mördare pris. Epiphone LP gitarrer finns för mellan £65 och £97. Den Epiphone LP är Epiphone's version av Gibson Les Paul Junior. Les Paul Junior introducerades av Gibson 1954 som en strömlinjeformad och billigare version av Les Paul. Den Epiphone LP återerövrar ljudet av den ursprungliga Gibson Les Paul Junior. Epiphone gitarrer har gjorts utomlands sedan 1970-talet i Japan, Korea och Kina. Serienumret på LP verifierar dess äkthet och ger specifika, detaljerade information om gitarren.

Instruktioner

• Möta Epiphone LP ansiktet på ett bord eller arbetsbänk. Placera en handduk ner först att skydda gitarr. Ren baksidan av Spindelhuset med möbelpolish.

• Undersök baksidan av Spindelhuset. Serienumret är tryckas eller stämplas på spindeldockans. Det kan vara nödvändigt att skina ett starkt ljus på spindeldockans att dechiffrera serienumret. Stämplat serienummer är ibland svåra att tolka eftersom de smälter in med Spindelhuset färgen.

• Skriv ner serienumret på en bit papper. Serienumret är ett antal siffror som ger dig fullständig information om LP. Informationen omfattar det landet där gitarren tillverkades, den fabrik som tillverkade gitarren, och ålder på gitarr.