mynewspapers.net

Hur man hittar en Email Brevvän

Hur man hittar en Email Brevvän


Brevvänner har funnits i hundratals år och konceptet har utvecklats över tiden. I dagens ålder är människor mer benägna att hålla kontakten med dem långt bort genom e-post än via snigelpost. Hitta en e-pen pal kan vara lätt om du vet var du leta. E-brevvänner upptäcks bäst genom att besöka Brevvän-relaterade webbplatser, att hitta brevvänner via sociala nätverkssajter eller möte brevvänner via Internetforum och chat-rum.

Instruktioner

• Besöker en webbplats som Penpal.net, ePals.com eller EmailPenPals.com. Alla tre webbplatser kräver medlemmar att registrera sig och skapa en profil. Följ instruktionerna som finns på varje webbplats om hur man registrerar. Använda webbplatsen för att hitta brevvänner genom geografiska läge, värderingar och intressen.

• Gå med i ett socialt nätverk som Facebook eller Myspace. Använd sökfältet överst på sidan för att "Gilla" din favorit band, idrottare, mat och aktiviteter. Du kan också gå med i grupper och spela spel medan du träffa och interagera med andra människor. Facebook innehåller även grupper ägnas åt att hitta e-brevvänner. Skicka en kommentar eller privat meddelande till någon och be dem om de skulle vilja vara din Brevvän.

• Leta efter brevvänner på forumen för dina favoritwebbplatser. Nästan varje webbplats har en forum eller diskussion sida som tillåter registrerade användare att skapa frågor och lämna synpunkter i trådar. Om du hittar en viss person med liknande intressen på dessa forum, privat meddelande dem för att fråga om de skulle vara intresserade av att bli e-brevvänner.

• Gå med i ett chattrum värd Yahoo! Messenger, Chat Avenue eller Talk City. Medan chattrum inte är lika populär som de brukade vara, använder många människor dem för att träffa nya vänner. Nästan varje chat webbplats erbjuder rum anges av ålder, etnicitet, religion och intressen. Detta gör det lätt att hitta likasinnade personer som kan vilja bli din e-post Brevvän.