mynewspapers.net

Hur man hittar en e-postadress gratis

Hur man hittar en e-postadress gratis


Om du vill skicka ett e-postmeddelande till någon och du inte har e-postadress, finns det några metoder för att få någons e-postadress gratis. Dessa sträcker sig från den snabbt och enkelt till längre och utdragna metoder, men om du verkligen måste få en e-postadress, det ska vara värt det i slutändan.

Instruktioner

• Använd e-post-specifika sökmotorer. Det finns vissa sökmotorer för att hitta personer och några utformade bara för att hitta e-postadresser. Två av dessa är people.yahoo.com och emailfinder.com (se resurserna nedan). Om du inte hittar en adress i någon av dessa webbplatser, prova att använda vanliga sökmotorer som Google eller Yahoo och sökning med personens namn inom citationstecken. Du kan hitta massor av information om personen detta sätt, samt deras e-postadress.

• Vara en detektiv och användning deduktivt resonemang. Om du vet att personen "A" arbetar på företaget "B", försök att använda personens förnamn, sedan en tid, då deras efternamn följt av symbolen för "på", då företaget namn och Lägg till ". com." Du kan prova detta flera olika sätt, men du vill sannolik vind upp e-post fel person eller att få en massa studsar.

• Prova att använda den information du har. Om du vet där en person arbetar, leta efter en webbsida på företaget med en e-katalog. Om du vet personens hobby, leta efter sin information på webbplatser eller diskussion styrelser med hobby. En annan bra källa är att titta på webbplatser för sociala nätverk som Facebook och MySpace. Du kan registrera dig för ett konto och sedan leta efter vänner och lägga till dem. Om du hittar den person du vill och lägga till dem som en vän, har du tillgång till deras e-postadress (se resurserna nedan).