mynewspapers.net

Hur man hittar en billig buktalardocka

Hur man hittar en billig buktalardocka


Buktalare nappar får publiken skrattar tills publiken ta reda på priset på de flesta kvalitet dummies. Lyckligtvis finns det gott om platser att hitta en billig dummy som inte kommer att falla sönder i händerna.

Instruktioner

• Sök för en icke-professionell dummy som inte har ögonrörelser och (i de flesta fall) styrs av en draglina. En draglina dummy från buktalare dummy butiker som ThrowThings är oftast ganska billiga. Om du vill att satsa lite mer pengar senare kan du köpa uppgradering paket och tillbehör för provdockan.

• Gå för de mindre, standard dummies storlek på 24 eller 26 inches och är i allmänhet ganska billig. Titta även för massproducerade karaktär modeller som Charlie McCarthy, Danny O. Day eller Howdy Doody för en dummy som brukar springa iväg med din plånbok.

• Sätta din egen dummy ihop från specialitet provdockans delar, sedan ihopsättning och måla dig själv är inte bara billig men också kreativa och personliga. Titta på provdockans delar utbudet butiker som marionetter och rekvisita där du hittar allt du behöver för en dummy som du kan köpa och snickra ihop.

• Köpa en begagnad buktalare dummy eftersom dessa är mest sannolikt att vara av högsta kvalitet till lägsta pris. Butiker som Kallini marionetter erbjuder ett urval av begagnade dummies som sträcker sig från professionell nivå till grundläggande. Du kommer även hitta några anpassade och begränsad upplaga dummies som lägger några extra karaktär till din dummy till ett ganska bra pris.