mynewspapers.net

Hur man hittar en Baby Beagle för antagande

Hur man hittar en Baby Beagle för antagande


Fram på 1500-talet i England som spelet hounds, har beagle en lång historia. Finns i två storlekar, med högsta höjder 13 och 15 inches, hundarna liknar små fox hounds. Rasen erkändes 1885 och brukar passar in i familjen som sällskapsdjur eller används i kanin jakt. Att anta en beagle valp lägger ett livligt tillskott till familjen.

Instruktioner

• Kontakta lokal hund skydd och rädda organisationer. Många lokala organisationer är inte rasen specifika men kan ha beagles tillgängliga. Antagningsförfarandet för skydd eller rädda organisationer innebär vanligen ansökan inklusive referenser. Organisationen kan hem inspektioner och kontakta hänvisningar till bekräfta valpen kommer till ett bra hem.

• Kontakta en beagle rescue organisation. Tillägnad bara arbetar med beagles, har dessa organisationer endast Beaglar och beagle cross valpar. Eftersom dessa organisationer är specialiserade på en enda ras, täcker de allmänt större geografiska områden än lokal rädda organisationer. De har oftast ett liknande antagande process som lokala organisationer.

• Kontrollera lokala anslagstavlor, veterinär kontor och sällskapsdjur leverans butiker för listor av beagle valpar. Dessa listor placeras vanligtvis som individer snarare än rädda organisationer. I vissa fall valparna är tillgänglig för adoptionen och i andra de är till salu. Valpar antog från individer ofta har inte haft de hälsokontroller som utförs av organisationer för räddning.