mynewspapers.net

Hur man hittar en återförsäljare faktura

Hur man hittar en återförsäljare faktura


Återförsäljare fakturor brukade vara en väl bevarad hemlighet. Nu har internet gjort denna information allmänt tillgänglig för nästan alla med en dator. Det är lätt att hitta en återförsäljare faktura på egen hand och att jämföra denna information till en bilhandlare fakturadokument. Om du funderar på en ny bilköp, kan att hitta återförsäljare fakturan sätta dig in i en bra förhandlingsposition eftersom du kan använda som kostar som en grund för ditt erbjudande.

Instruktioner

• Välj typ av bil som du vill hitta en återförsäljare faktura och gör en lista över alla olika eller utrustning kommer att innehålla.

• Besöka en ny forskning webbplats som Edmunds eller Kelly Blue Book och Välj typ av bil som du vill få en återförsäljare faktura. Gå igenom listan och lägga till alternativ och utrustning paket så att kostnaderna kommer att ingå i visas fakturans.

• Skriva ut en kopia av återförsäljare fakturan från forskning webbplats, sedan besöker en annan webbplats och koppla in samma information för jämförelse. Tillverkare höja tillfälligt återförsäljare fakturapriset och vissa webbplatser kan ta en stund att uppdatera denna information. Du kan kontrollera att du har den mest aktuella återförsäljare fakturan genom att jämföra webbplatser.

• Gå till en bilhandlare, föra dina utskrifter och be att få se sin faktura. Eftersom återförsäljare fakturainformation är så lätt tillgängliga online, kommer att de flesta återförsäljare Visa sin faktura till potentiella köpare på begäran. Om återförsäljaren är ovilliga att visa dig en faktura så du kan jämföra den till din online forskning, gå till en annan återförsäljare.

• Fråga om eventuella skillnader mellan utskriften återförsäljare faktura och fakturadokumentet som tillhandahålls av återförsäljare. De två dokumenten ska matcha exakt om inte det har varit en tillverkares höjas eller andra legitima skäl för en skillnad.