mynewspapers.net

Hur man hittar en Agent för en tonårig skådespelareAtt hitta en agent för en tonårig skådespelare är samma process som för alla aktörer. Konkurrensen om representation är hård och teenage skådespelaren måste vara mycket organiserad, segt och aktiv i sökandet efter en agent. Det är viktigt att tonåriga skådespelaren har fullt stöd från föräldrar eller vårdnadshavare som agerar är en tuff och dyr affär.

Instruktioner

• Ta teaterkurser efter skolan eller ansöka om scenskolan. Engagera sig i din lokal ungdomsteater. Efter att ha lämnat skolan, söka kurser till tåg som skådespelare. För att få en agent som du måste tas på allvar. Det är viktigt att bevisa ditt intresse, kompetens och erfarenhet.

• Boka en fotosession med en professionell fotograf. Skådespelaren head-shots fotografier är viktiga att få arbete som skådespelare. Agenter och rollbesättare behöva se en professionell head-shot som säljer du. Behöver du mer än ett fotografi, eftersom du kommer att behöva skicka bilder till en förteckning över ombud. Ditt foto måste säga något om dig och ha personlighet i dina ögon.

• Skriv ett CV. Detta måste söka professionell, rena och skarpa, vara maskinskriven och lagt ut på god kvalitet vitt papper. Det måste innehålla ditt namn och kontaktuppgifter och en skannad små svartvita head-shot i det övre vänstra hörnet. Den bör också ange om du är en skådespelare unionen. Fysiska detaljer såsom höjd, spelar ålder, hår och ögon färg är viktigt. Så är prestanda färdigheter som att vara en sångare, dansare, cirkus färdigheter, accenter kan du göra bra och någon drama baserat workshops eller klasser du har deltagit. Det är viktigt att lista roller du har spelat, namnet på produktionen, lokalen och som regisserat showen, även om det var i en skola spela. Inkluderar icke-drama baserat färdigheter i ditt CV som intressen i sport, andra aktiviteter och deltid jobb du har haft att visa att du har olika kunskaper och erfarenheter som kan vara värdefull som skådespelare.

• Skriva ett följebrev. Lära sig att skriva ett bra följebrev som säljer du som skådespelare till agenten. Du måste lägga fram det på ett professionellt och övertygande sätt. Presentera dig själv och berätta varför du ansöker om representation. Bjuda in den blivande agent till en produktion som du kommer att vara på, erbjuder gratisbiljetter eller bifoga en professionell Visa reel audition monologer. Be om en audition. Det är viktigt att ange vilka roller du vill kunna spela och vilken typ av skådespelare du är: en ledande skådespelare eller en ung karaktär.

• Förbereda en audition hjul. Hitta fyra kontrasterande presentationer, som komedi och allvarliga bitar från klassiska och moderna pjäser. Förbereda en en - till två - minuters bit från varje monolog och har en professionell show rulle gjort att du kan skicka till agenter.