mynewspapers.net

Hur man hittar den varmaste vinter Rock

Hur man hittar den varmaste vinter Rock


Hålla värmen på vintern är en vetenskap, och kläder tillverkare har utvecklat vinterjackor som ger värme utan bulk för att tillfredsställa konsumenterna. När du väljer en rock, överväga dina utomhus behov--kommer du utöva, skidåkning eller helt enkelt gå ner blocket? Blir det regnar, snöar eller torr? Tillverkarna har designat den varmaste vinter rockar att tillfredsställa olika behov.

Instruktioner

• Välj ned om du söker enbart för värme, som det betraktas allmänt som den varmaste materialet för en vinterrock, enligt Colleen Mastony på Chicago Tribune. Välja någon ner pälsen om du planerar att bo torr eller köpa en ner blåsfisk med en vattentät utsida för regn och snö. Väljer en hög fylla makt--550 fill eller mer--som detta signalerar ned är högre kvalitet och därmed varmare.

• Välj en yllekappa om du vill ha garanterad isolering även när våt, samt en elegant utseende, eftersom ull rockar är fri från svullna utseendet många dunjackor har. De byggs också till sist, gör dem smarta investeringar. Välja kokt ull om du är orolig för klåda, som kokt ull är gratis scratchiness--men kokt ull kan kosta dig mer. Även om pälsen har en olika tyg på utsidan--vilket kan vara önskvärt--titta för ull på insidan för värme.

• Överväga yttertyget av jackan. Välj en hårt skal kappa för vått väder, så det håller dig torr samtidigt som din kroppsvärme fly så du inte överhettas. Välj en soft shell jacka för träning, eftersom det är den bäst andningsförmåga. För torrt väder är en dunjacka--utan ett annat material på utsidan--lätta och extremt varm.

• Kontrollera din coat är vind- och vattentät för extra värme. Kontrollera i sömmarna för att säkerställa att de är förseglad för att förhindra att luft sipprar i genom lös områden. Välj en kappa med vinden viftar för extrema väderförhållanden, som dragkedjor ensam inte blockera vind från rusa in i din kappa.

• Leta efter extra material i detaljer inklusive fleecefodrade fickor; men tekniskt onödigt, ger de extra värme.