mynewspapers.net

Hur man hittar där människor bor gratis

Hur man hittar där människor bor gratis


Människor förlorar kontakten med varandra med tiden. Gamla vänner flytta bort eller lämna sina hemstäder söka arbete eller till skolan. Efter några år, du kanske vill att återknyta kontakten med några gamla bekanta men kanske inte vet hur man hittar dem eller var att leta efter information. Lyckligtvis kan det vara lätt att hitta någon om du vet hur man ser ut. Det också kostar ingenting att ta reda på om någon bor.

Instruktioner

• Använda sökmotorn tillgängliga på telefonboken (se resurser) att hitta all tillgänglig information om personen du söker efter, inklusive deras adress och kontakt information om den är tillgänglig. Till skillnad från sökning i en telefonbok under de vita sidorna, är telefonboken inte begränsad i sitt sökande efter region. Skriv i personens efternamn, förnamn, och plats (om du vet vilket land de lever i).

• Sök på 123 personer för information om personen du söker efter, inklusive lokalisering. 123 personer är en gratis sökmotor används för att hitta människor. De måste också foto resultat, eftersom du kan begränsa sökningen genom att bläddra bilder av olika personer med samma namn som personen du söker efter.

• Sök på Facebook för kontot för personen du vill hitta. Om du kan hitta deras konto, kontrollera deras status och information för deras adress och kontaktinformation. Du kan ha att få dem att lägga till dig som en vän innan du kan se deras privat informationen.