mynewspapers.net

Hur man helt Frost en tårta med vispad glasyr

Hur man helt Frost en tårta med vispad glasyr


Du ser helt släta kakor på bageriet. Glasyr visas felfri på toppen och sidorna av tårtan. Hemma du inte tycks till perfekt metod. Frosting en tårta är inte bara om teknik, men glasyr själv. Du måste börja med en smidig vispad glasyr. Se till att din glasyr är mjuk och slät i mixer och det inte har klumpar eller klumpa ihop.

Instruktioner

• Plats tårta skivspelare på en plan arbetsyta. Ställ kakan styrelsen ovanpå skivtallriken. Använda cake spatel för att tillämpa en liten klick av glasyr till centrum av styrelsens tårta.

• Placera pre bakas och kyls kaka ovanpå klick av buttercream. Tryck på kakan ner tills det är även på tårta styrelsen och se till att den är centrerad. Snurra kakan skivspelare för att se till att kakan centreras på skivtallriken.

• Placera utsmyckning tips i botten av väskan bakelse. Fyll sprits med beredda buttercream.

• Rör noggrant buttercream börjar i övre mitten av kakan och arbeta dig till kanterna. Snurra kakan skivspelare som du rör glasyr så att du inte har att flytta Sprits själv och tårtan är det enda objektet flyttar. Flytta den Sprits på sidorna av kakan och snurra kakan skivspelaren och du rör ett jämnt lager av buttercream på sidorna av kakan på samma sätt.

• Slät glasyr med en spatel. Plats tårta spateln på toppen av kakan med spetsen på spateln i centrum och bladet vinklad bara något av glasyr. Slå kakan skivspelaren och lämna tårta spateln i samma ställe som du försiktigt jämna ner glasyr. Skrapa varje överskott av din tårta spatel tillbaka i glasyr skålen.

• Placera din tårta spateln mot sidan av kakan med spetsen vänd kakan styrelsen och botten av kakan bladet något vinklade mot kakan ytan. Snurra kaka på kaka skivspelare som du placerar något tryck med spateln mot kakan yta att jämna ut frosting. Skrapa varje överskott i glasyr skålen.

• Ta en bänkmonterade skrapa och placera bladet något vinklade mot sidan av kakan yta. Stäng tabellen tårta och jämna hela sidorna av kakan med hjälp av bänkmonterade skrapan tills glasyr visas även.

• Använd bänkmonterade skrapan till slät glasyr från den yttre kanten av tårtan i mot översta centrum om det finns några kanter som sticker upp. Dekorera tårtan som vanligt.