mynewspapers.net

Hur man härda Origami

Hur man härda Origami


Origami, konsten att vika papper till skulpturer, kräver betydande tid och koncentration. När teckningen är färdig, kan tid, luftfuktighet och nedbrytning av papper försvaga veck och orsaka origami att förlora sin form. Härdning origami bevarar och skyddar din hård arbete, så att du kan säkert Visa den utan rädsla att det kan förlora sin form. Klarlack akrylfärger och tätningsmedel stelna lite mer med varje ytterligare rock som tillämpas, så att du kan bestämma hur hårt eller flexibel du vill ha det är origami.

Instruktioner

• Öka varje vik i din origami igen för att säkerställa skarpa hörn och linjer. Sök efter defekter innan sprutning din origami eftersom du inte kommer att kunna göra justeringar när papperet har härdat. Låg ett par ark tidningen utanför och släpps av origami.

• Skaka burk med klarlack akryl, eller öppna paint burken och rör om med en Popsicle pinne. Håll kan 8-12 inches från origami. Spraya ett tunt lager av klar akryl över hela ytan av origami. Om du använder en kan av klar akryl, doppa pensel i akryl och torka bort eventuellt överskott på kanten. Pensla ett tunt lager av klar akryl över ytan.

• Tillåt origami torka i 20 minuter. Sedan spraya eller pensla på en tunn päls. Vänd på origami och upprepa den pälsen och torr process fyra eller fem gånger för varje sida. Tillåta origami att torka över natten och sedan kolla hårdheten. Om du vill ha det styvare, lägga till några fler kappor tills du uppnår önskad effekt.