mynewspapers.net

Hur man härda aluminiumfolie

Hur man härda aluminiumfolie


Det kan finnas flera skäl till varför du vill att härda aluminiumfolie. En skulptur av aluminiumfolie kan vara känsliga och du kanske vill göra det mer omfattande att hålla längre. Aluminiumfolie kan också användas som ett yttre omslag för rörisolering. Uppvärmning och kylning rören är förpackade med isolering att eliminera kondens och ge en mer enhetlig inre temperatur. Aluminiumfolie är en mycket bra isolator.

Instruktioner

• Applicera flera lager av aluminiumfolie att härda det och ge det styrka. Vissa program lämpar sig för skiktning med aluminiumfolie och vissa inte. För dem som gör, är det ett mycket bra alternativ.

• Borsta kåda på ytan av aluminiumfolie med en liten pensel. Se till att du täcker hela ytan med harts. Applicera flera tunna skikt av harts och låt varje en torr i minst 12 timmar innan nästa.

• Täck folien med pipe gips med en liten pensel för att använda materialet. Pipe gips är ett bra alternativ för folie används för att isolera rören, men kan också arbeta för en aluminium skulptur om det målas eller om du inte vill att folien att Visa.

• Spraya folien med sprayfärg att ge det mer struktur och visuellt tilltalande.