mynewspapers.net

Hur man har ett italienskt tema parti

Hur man har ett italienskt tema parti


Mamma Mia, om du hyvling en italiensk middag, då har du tur. Det finns så många sätt att dekorera för italienska parterna och så många mat alternativ, för barn och vuxna. Lär dig att planera ett italienskt parti idag.

Instruktioner

• Göra eller köpa italienska inbjudningar. Du kan göra en italiensk teman man inbjudan med reserelaterade scrapbooking supplies. Montera flaggan för Italien, eller pizza & pasta klistermärken på framsidan av allrengöringsmedel Tom gratulationskort. Maila dina inbjudningar 2 till 3 veckor före evenemanget.

• Planera din italienska middag Festmeny. Gör en lista av förrätter, huvudrätter, sida rätter och drycker. Noga läsa varje recept och vara medveten om alternativa förberedelse och tillagningsmetoder. Också hålla ett öga på okonventionella ingredienser. Du kan behöva forskning eller resa till en specialitet livsmedelsbutik att förvärva vissa etniska livsmedel och prylar. Skapa en skriftlig inköpslistan och tidslinjen för beredning av livsmedel så att allt är klart i tid för partiet.

• Sök efter italienskt parti dekorationer online eller på din lokala fest lagra. Den italienska flaggan är röd, vit och grön så serpentiner i dessa färger skulle vara passande. Du kanske också vill överväga toskanska vin part inredning. Tuscany är en vinproduktion region i Italien som omfattas av vinodlingar och små vingårdar. Dekorera med vinrankor, klasar av druvor och vin flaskor skulle vara passande för ett italienskt parti.

• Ring alla dina gäster en dag eller så innan festen och låta dem veta att du ser fram emot att se dem. Detta kommer att eliminera någon sista minuten back-outs och se till att alla i din matlagning är inte för intet.