mynewspapers.net

Hur man har en professionell lärare utseende

Hur man har en professionell lärare utseende


Lärare bedöms av studenter, administratörer och föräldrar genom att de klär. Medan vissa skolor gör sina lärare att klä mer, får andra införa en klädkod. Hursomhelst, lärare måste klä professionellt när de går till skolan. När lärare klä för framgång, de få respekt från administratörer och föregå med gott exempel för sina studenter. Om du är ny till läraryrket, lära sig att klä sig ordentligt i klassrummet.

Instruktioner

Klänning för manliga lärare

• Bära ett par klänning byxor med en business skjorta eller en polotröja. Skjortan bör vara prydligt strukna och instoppad i byxorna. Sätta på skor som är mörka till färgen och korrekt lyste.

• Bär kläder som är i gott skick. Rippat sömmar, är fallande fållar och hål i din skjorta oacceptabla. Se till att hålla dina kläder i gott skick och se till de passar dig ordentligt.

• Bevara en ren utseende. Håret bör vara prydligt stylade och ansiktet ska rakas renlig. Det är OK att ha en liten Köln, vara noga med att inte lägga alltför mycket på. Har du några piercingar eller tatueringar, täcker dem under skoltid.

Klänning för kvinnliga lärare

• Bära en klänning eller ett par klänning byxor med en fin blus. Om du väljer klänning, bör det ligga högst upp i ditt knä. Kläder bör inte huden stram och mellangärdet, låren och klyvning får aldrig utsättas. Bära stängd-rejäla skor som är bekväma eftersom du är på fötterna hela dagen.

• Slitage make-up som är blygsam. Allt du behöver är mascara att öppna dina ögon, en liten Rouge att lysa upp din hy och ett neutralt läppglans att göra dina läppar skina.

• Forma håret så den sitter snyggt och överskådligt. Till exempel kan du sätta ditt hår i en snygg hästsvans. Undvika att dö håret någon färg som inte är naturliga.