mynewspapers.net

Hur man har en bra klänning känsla

Hur man har en bra klänning känsla


Inte alla är födda med en bra modekänsla, men alla kan lära sig hur man klär sig på ett sätt som är snygg, bekväm, och viktigast, passar din livsstil och personlighet. När du utvecklar en bra klänning känsla kommer du att kunna gå in i någon butik och vet vilka kläder är rätt för dig. En bra klänning känsla innebär att veta vad som fungerar för din kroppstyp, din ålder och din hudton. Utöver detta betyder känsla säker i ditt utseende.

Instruktioner

Utveckla din personliga stilTänk på hur du helst vill klä om pengar och kroppsform inte var ett problem. Bestäm vad du vill att dina kläder för att säga om dig.Bild en kändis eller modell vars stil du har alltid beundrat. Titta igenom mode och livsstil tidningar att få idéer. Klipp några bilder av människor som du tror har en bra känsla för klänning.Titta på de bilder som du antecknade i tidningar. Medan du inte alltid har råd vad kändisar bär, kan du använda sitt utseende som inspiration.Gå till din garderob och plocka ut de artiklar som du älskar, de att du alltid känner dig bra klädd. Separat dem från dem som du är inte säker på att reflektera din personlig känsla av klänning eller tror kan vara inaktuell.Titta på de favorit artiklar du hittade i din egen garderob. Prova dem, stå framför spegeln och tänka på vad får dig att må bra i dem. Har färgen passar din hudton eller framhäva din ögon? Passformen smickra din figur? Skriv ner dina anteckningar.Besluta vad du behöver göra en outfit med kläder som du älskar att. Till exempel, har du en stor par svarta byxor men ingen toppen att gå med dem. Gör en lista över saker du behöver att gå med din favorit artiklar. Detta kommer att vara din första inköpslista.

Dressing för din kroppstypStå framför en spegel för att fastställa din kroppstyp. Är du topptyngda? Bottom-tung? Är dina ben eller bålen på längre eller kortare sida? Har du kurvor eller mer av en rak kropp? Breda eller smala axlar? Alla är olika, så att veta din kroppstyp är avgörande för en god känsla för klänning.Studera på rätt sätt att klä sig för din kroppstyp. Du kan hitta bra tips i livsstil och modetidningar eller på lifestyle TV. Registrera de tips som är relevanta för din kropp. Exempelvis kan en mode blogg föreslår att en topp tung person bär en monterad kavaj att komplettera bröstet men också definiera en midja.Ta den lista du gjort perfekta kläder och justera den efter din kroppstyp.

Shopping för rätt kläderLeta efter butiker som säljer typ av kläder som passar din känsla för stil, din kroppstyp och din ålder.Prata med säljaren. Berätta för henne du letar efter en ENKELKNÄPPT monterade svart kavaj och be om förslag.Prova på kläder. Det låter enkelt, men prova på allt du tror att du skulle gilla och allt som tyder på säljare. Om du precis har börjat hitta din känsla för stil, kan du få nya idéer från försöker på kläder du aldrig trodde du skulle bära.Titta i spegeln eller ännu bättre ta med en vän du litar på. Din spegelbild själv kan vara subjektiva, dock så det är alltid bra att få en utomståendes åsikt, speciellt om det är från en vän vars egen modekänsla du respekterar.Inte köpa något om du älskar det. Om du inte älskar kläder i omklädningsrummet, kommer du förmodligen inte älska dem när du får dem hem.

Att upprätthålla klänning meningKöpa klassiska kläder istället för att köpa vad är nya och trendiga denna månad.Har en outfit för varje tillfälle. Att ha en bra klänning känsla: dressing på lämpligt sätt för dagliga liv och speciella evenemang. Du bör vara beredd på de olika situationerna av din livsstil.Om din kropp förändras, ändra din garderob. När du blir äldre, bör du klä annorlunda. Om du har förlorat 4,54 kg och håller upp den, köpa nya jeans och tänka över vad du skulle kunna bära på denna nya storlek.Fönstershoppa. Även om du inte planerar att lägga till din garderob, håller fönstershoppa åtminstone dig uppdaterad om förändringar i dagens mode. Du kan också upptäcka nya idéer för att bredda din känsla för stil.Vet vad du gillar och inte gillar. Att upprätthålla en bra klänning känsla innebär att säker i din garderob val. Om du har aldrig gillat orange finns det ingen anledning du måste köpa den orange klänningen bara för att den var med i en tidning. I slutändan handlar det om må bra genom att veta vad som är bäst för dig själv.