mynewspapers.net

Hur man har en baka försäljning

Hur man har en baka försäljning


Hur man har en baka försäljning. För många ideella och frivilliga grupper är en baka försäljning ett bra sätt att samla in pengar för en sak. Med rätt kombination av planering och stöd, kan din baka försäljning gå i lås. Följ dessa enkla steg för att ha en baka försäljning.

Instruktioner

• Säkra en plats och bestämma ett datum. Grädda försäljning hålls bäst på platser där det redan finns era anhängare eller där en stor grupp av potentiella anhängare kommer att vara. Håll en kyrklig baka försäljning i lobbyn efter service eller ett baka försäljning skolan under lekarna, skälen eller PTA möten. Överväga att kontakta en stor återförsäljare i ditt område och be att ställa in i deras lobby eller utanför dörrarna.

• Annonsera din fundraiser i området papper, nyhetsbrev eller organisation webbplatser. Om din grupp har en anhängare lista, överväga att göra en massutskick för att främja evenemanget. Ofta, annonsera lokala TV-stationer charitable evenemang gratis på deras hemsidor eller under sändningarna.

• Rekrytera hjälp. Använd ditt nätverk för att organisera bagare för att leverera varorna till din försäljning. Informera dem om de saker som behövs och förpackningar önskas. Uppmuntra ett stort utbud av objekt som kakor, pajer, kakor, cupcakes och andra desserter. Innehåller alternativ för diabetiker eller bantare också som socker fri eller låg fetthalt versioner av traditionella objekt. Har de frivilliga färdigförpackning objekt innan fundraiser.

• Samla leveranser för ditt baka försäljning. Få tabeller att visa artiklarna, klistermärken eller vykort för prissättning, frivilliga att man tabellerna och en sparbössa för att samla in vinster. Överväga skyltning att annonsera din försäljning och dekorera området för att göra det lockande.

• Fram till platsen för baka försäljning med din frivilliga minst en timme innan det är schemalagd att starta. Pris dina objekt och Ställ in området. Om du är utomhus, se till att det finns gott om skugga att säkerställa lättfördärvliga varor inte smälta.