mynewspapers.net

Hur man hanterar avundsjuka kvinnor

Hur man hanterar avundsjuka kvinnor


De är överallt. Det finns avundsjuka kvinnor i grundskolan, i college, på arbetsplatsen och i ditt grannskap. Det är naturligt att vara svartsjuk ibland, men vissa kvinnor få så insvept i jämföra sina liv med andra att de också bli överväldigade av svartsjuka ska fungera. Om du är svartsjuk kvinnor på ryggen, måste du lära dig att ta itu med dem innan de kör du galen. Kom bara ihåg att William Penn sa, "den svartsjuk är besvärande för andra, men en plåga sig själva."

Instruktioner

• Ignorera din lust att reagera när du upptäcker de har talat om dig bakom din rygg. Svartsjuk kvinnor älskar att prata. De befinner sig önska vad du har---en bil, snygg, skolprestationer, en pojkvän eller kläder--- och de börjar motstått du så mycket att de finna skäl att klaga på dig för andra. Om du ger till din lust att svara, kommer du att spela i deras händer. De vill gärna ha en konfrontation med dig för att släppa ut sin flaska förbittring.

• Undvik dem. I många situationer, ignorera problem kan bara göra det värre, men i detta fall behöver du bara hålla sig borta. Ju mer ser de dig omkring, desto mer kommer de tycker om dig. Svartsjuk kvinnor tenderar också att vara besatt. De hittar sig går igenom dina bilder och aktivitet på sociala nätverkssajter. De ska be folk om dig och ditt liv, även om den har ingen effekt på deras. De kan försöka sabotera ditt liv även om de inte har någonting att vinna på det, bara för att de inte kan stå att se andras framgång. Ju mer du är i deras siktlinje, ju mer du blir föremål för granskning. Håll dina sekretessinställningar hög online. Inte skryta om dina prestationer, resultat eller kärleksliv. Distansera dig socialt från dessa kvinnor.

• Konfrontera en allvarlig gärningsmannen... Om du har ett fall av en maniska tvångsmässiga svartsjuk kvinnor, kanske ignorera henne inte fungerar. Ju mer lägger du upp väggar, den större utmaningen blir du för henne. Denna typ av kvinna ge inte upp lätt. Det kanske inte ens är en metod för att hennes galenskap. Hon kan inte kontrollera sin svartsjuka och hon inte kan kontrollera sig själv. Om hon har passerat sin gränser, måste hon få veta. Du kan konfrontera henne ansikte mot ansikte eller skriva ett brev eller e-post. Låta henne veta hur hon gör du känner dig och som du verkligen önskar att hon skulle sluta och lämna dig ensam. Om hon inte slutar, kan du behöva titta på att få ett besöksförbud!