mynewspapers.net

Hur man handskas med killar tittar på min flickvän

Hur man handskas med killar tittar på min flickvän


Så har du en snygging till en flickvän. Hon måste vara ganska otroligt, eftersom hon drar uppmärksamheten av nästan varje kille du förbi när du är med henne. Som gratis eftersom det kan vara, du är ganska irriterad att flera killar ogling henne överallt. Innan du blåsa en säkring, hantera situationen med omsorg och lära sig hur man handskas med killar som har sitt öga på din tjej.

Instruktioner

• Skratta bort. Ta deras uppmärksamhet för vad det är, en komplimang, och vara glad att du har fått en stor flicka vid din sida. När du märker en kille att göra googly ögon på din flickvän, Visa honom och din älskling att en liten oskyldig konkurrens inte bry dig. Ge killen en liten ögonkontakt att visa honom du se honom ute och hålla sig i rörelse.

• Hålla henne i närheten. När du går runt i gallerian eller på en speciell händelse, gör inte den dåligt val av att gå så långt bort från henne som hon ser ut som hon är singel. Hålla henne nära dig så andra killar vet att hon har tagit.

• Visa tillgivenhet. Ge din åskådare en liten show. Öva en liten Handdator (offentlig visning av tillgivenhet) när du har fått några pojkar söker dig. En kyss eller en omfamning kommer vara lagom för de nyfikna killarna att bara önskar de hade vad du har.

• Låt henne klämta i. Om den ser ut att bli ett problem, låt henne röret med ett ord eller två. Hon kan viska till sina fans som hon har tagit eller punkt till dig och omnämnande, "Jag älskar den här killen." Ser är lekfulla och bör inte hota din relation. Ha kul med all uppmärksamhet och känner mig lycklig att hon drar av intresse.

• Njut av det. Så länge som du har förtroende för din relation och du känner en fast anslutning, borde inte det vara något att oroa. Njut av den extra uppmärksamheten och vara stolt över att du har fått en vacker flicka. Låt inte den uppmärksamhet hon lockar för att förstöra din känsla av säkerhet eller din relation.