mynewspapers.net

Hur man handskas med ett brustet hjärta (för män)

Hur man handskas med ett brustet hjärta (för män)


Många män tycker att ta itu med ett brustet hjärta kan vara precis lika outhärdligt som någon form av fysisk smärta. Vissa män som övervunnit heartbreak ofta förbättrar och växa sig starkare som ny relationer, medan andra kan skapa en ohälsosam besatthet med den person som gav dem heartbreak. Med rätt information kommer du att kunna lära sig vilka åtgärder bör vidtas för att effektivt läka från en heartbreak.

Instruktioner

• Ventilera dina känslor. Många män kommer att förtrycka sina känslor om de inte är bekväma gråt med risk att betraktas som svag eller mindre maskulin. Undertryckta känslor kan hålla dig i ett tillstånd av sorg för en ännu längre tid. Ta dig tid att släppa alla känslor du kan känna från heartbreak.

• Hitta ett sätt att uttrycka hur du känner. Det finns många sätt som du kan uttrycka dina känslor, som kan hjälpa till att lindra heartbreak. Några sätt inkludera skriva i en tidning, skriva dikter, spelar ett instrument för musik, konst eller kick-boxning.

• Hitta stöd i din familj och vänner. Låt dem veta hur du känner och be dem om råd och vägledning om hur man handskas med heartbreak. Bara prata med vänner som bryr sig och har varit kända för att visa stöd i tidigare situationer.

• Ta någon gång att njuta av ditt liv. I stället för bekymrar dig över hur du kände innan heartbreak, gör det ett mål att hitta andra möjligheter att fylla på glädje i ditt liv. Titta på en film, äta på en fin restaurang eller möte med vänner kan hjälpa dig att fokusera på de positiva saker som händer i ditt liv.

• Lära sig heartbreak. Ta reda på vad som var orsaken till sorg och vad du kunde ha gjort annorlunda för att förhindra en annan heartbreak händer. Bli medveten om de misstag som gjordes kommer att göra dig uppmärksam på dem i dina framtida relationer.