mynewspapers.net

Hur man hämtar Text filer från en iPhone

Hur man hämtar Text filer från en iPhone


Om du har av misstag bort en textfil, SMS eller andra filer från din iPhone, kanske du hämta den. Det enda sättet du kan göra det om du har säkerhetskopierat iPhone på din dator med iTunes. Om så är fallet, kan du använda ett program för att hämta filer från säkerhetskopian. Det finns ett par program som tillåter dig att hämta text-filer och andra filer från en jailbroken iPhone, finns det bara ett program som fungerar med icke-jailbroken iPhones från och med februari 2010. IPhone Backup Extractor programmet är gratis att använda för icke-kommersiellt bruk och fungerar med Windows, Linux och OS X-operativsystem.

Instruktioner

• Installera iPhone Backup Extractor (se resurser) på den dator där du har säkerhetskopierat din iPhone. Du behöver inte betala för att använda iPhone Backup Extractor om du använder det för icke-kommersiella ändamål.

• Starta iPhone Backup Extractor och samtycker till att acceptera behandling licens och klicka på "Nästa". På skärmen "Steg 2 av 5" Använd den nedrullningsbara menyn Välj den säkerhetskopia som du vill återställa. Detta bör vara den säkerhetskopia som du tror har din text arkivera i sin. Om försummelsen broschyren inte visar din backup-fil, välj bara "Välj en annan mapp för säkerhetskopiering" i menyn och göra markeringen mapp och klicka på "Nästa".

• Välja restaurera typ på nästa skärm. Du kan ha den återställa allt eller bara ett par saker, eller du kan manuellt markera de filer som du vill återställa. Klicka på "Nästa" för att flytta till nästa skärm.

• Välj de filer som du vill återställa genom att se till att en bock är i rutan av filen eller mappen. Ta bort markeringen från något som du inte vill att återställas. Klicka på "Nästa".

• Välj en destination på datorn att återställa filer till. Klicka på "Nästa" för att återställa filerna och flytta till skärmen slutförande. Denna skärm kommer att bekräfta att dina filer har återställts till din valda destination.