mynewspapers.net

Hur man hälsar en muslimsk Kvinna & ManRelationer mellan muslimer och amerikanerna har varit ansträngda under de senaste åren av de händelser som har hänt runt om i världen. Det är viktigt att behandla muslimer som du möter som individer. Vara lyhörda för deras och hälsar dem på ett sätt som är kulturellt viktiga dem. Det är artigt att veta hur man ska agera kring människor av en annan kultur och hur man behandlar dem med största respekt.

Instruktioner

• Säger "Salamalaikum", som ordagrant betyder "fred vare med dig." Om du har varit hälsad med denna fras, kan du säga "Valaikum-Salam" vilket betyder "fred vare med dig," i gengäld.

• Skaka hand med en muslimsk man du hälsning. Inte dra iväg snabbt. USA och muslimska kulturer skiljer sig på hur länge fysisk kontakt bör bibehållas, så utöka handslag lite längre än du normalt skulle. Ett handslag är en tröstande gest till muslimer.

• Inte rädd om din muslimska vän kysser dig på båda kinderna, även om du är båda hanar. Detta sker ofta mellan goda vänner och ses som ett tecken på kärlek.

• Hälsar muslimska kvinnor med ord bara. Det bör finnas någon fysisk kontakt mellan två personer av motsatt kön. En muslimsk kvinna som är van att amerikanska kulturen kan erbjuda ett handslag. I detta fall, är det acceptabelt att återvända gesten.