mynewspapers.net

Hur man håller ormar från ankägg

Hur man håller ormar från ankägg


Ormar är kända för att vara attraherad gnagare och ägg. De kan snabbt stjäla och svälja ankägg runt din gård eller hemma, och om du planerar att utnyttja dessa ankägg som en källa till mat, kommer du vill se till att ormar inte kommer runt och äta dem. Det finns några sätt att hålla ormar från ditt hem och se till att de inte utlösa förödelse på din ankägg.

Instruktioner

• Se till att du plocka upp din ankägg så snart som möjligt. Om de inte är ute och tillgängliga för ormar att hitta, inte att du lockar ormar med färska ankägg på din egendom.

• Håll några limefrukterna runt din fastighet. Limefrukter är kända för att avskräcka ormar, så bara har dem runt det yttre området av din egendom linje att hålla dem från ditt område. En annan avskräckande för ormar är lukten av tobak, så sprider tobaksblad på din Fastighetsförmedling line kommer också att hålla dem från att komma nära.

• Hålla växter och gräs trimmat och skär. Ormar som gömmer sig i högt gräs och buskar runt fastigheten, så bort gömställen genom att trimma dessa ned och hålla din kort gräs.

• Sigill områden av ditt hus och egendom där finns sprickor och hål. Dessa är platser där ormar kommer att dölja och få igenom, så att eliminera dessa som ett sätt att finna skydd på din egendom och ange kommer att eliminera en orm problem.

• Eliminera alla gömställen, som wood högarna och stenar, där ormar tenderar att dölja.