mynewspapers.net

Hur man håller kråkor ur hönshuset

Hur man håller kråkor ur hönshuset


Kråkor terroriserar en hönshuset är en urgammal bild som någon bonde eller kyckling ägare dreads. Dock snarare än tittar på situationen som en negativ, kan du förvandla det till en positiv med lite hårt arbete och ansträngning.

Instruktioner

Hur man håller kråkor ur en hönshuset

• Ta din fågelmatare och hänga den bredvid din hönshuset i ett läge där det inte kommer att hindra din kycklingar tillgång till deras coop, men samtidigt bo i närheten. En idé är att leta upp din fågelmatare på din coop tillbaka tak.

• Fyll din fågelmatare med birdseed och locka kråkor till det genom att placera corncobs runt mataren. Genom att göra detta du kommer att locka kråkorna till din fågelmatare och bort från din kyckling ägg, är vilken kråkorna riktar. Snarare än snoka för ägg, lär kråkorna att gå till mataren för livsmedel, som är en mycket godare och enklare mat källa än kämpar dina kycklingar för sina ägg. Detta uppmuntrar kråkorna att stanna utanför din coop (några enstaka nyfiken sådana kommer att vara jagade bort av dina kycklingar).

• Fyll din fågelbordet regelbundet för att hålla kråkorna i din trädgård snarare än skrämma dem bort. Kråkor i din trädgård gör mer nytta än skada som de skrämma bort och jaga mycket allvarligare rovdjur som hökar och rävar från din hönshuset. Med din fågelbordet på din coop, din coop blir en förlängning av de kråkor territorium, och de kommer att skydda den från eventuella allvarliga hot mot dina kycklingar som ormar, rävar och hökar.