mynewspapers.net

Hur man håller florsocker grädde från att bli skitiga

Hur man håller florsocker grädde från att bli skitiga


Traditionella amerikanska buttercream isbildning innehåller florsocker, förkorta, smör, mjölk eller grädde och vaniljextrakt. Andelen av ingredienserna varierar beroende på receptet du har valt. Om du väljer hög kvalitet ingredienser, är du mer sannolikt att uppnå en överlägsen isbildning med en silkeslen konsistens. Om du inte tar tid att sålla sockret eller fullt grädde socker och smör innan du införliva nästa ingredienser, kan isbildning Visa sig tråkiga. Följa flera tekniker för att säkerställa din buttercream isbildning når önskad krämig konsistens.

Instruktioner

• Tillåt alla ingredienser för att komma till rumstemperatur. Ingredienser som är vid rumstemperatur kommer att införliva tillsammans lättare.

• Kontrollera florsocker. Om några klumpar kvar, sålla sockret igen för att säkerställa att det är en mycket fin pulverform konsistens.

• Tillsätt smör och grädde i skålen. Cream kortare och smöret i mixern i minst fem minuter på en medellång låg inställning. Skrapa sidorna av skålen. Fortsätta att grädde blandningen i tre till fem minuter eller tills smeten är ljus och krämig.

• Tillsätt vanilj. Aktivera mixern låg i ungefär en minut. Tydlig vaniljextrakt kan ersätta vanlig vaniljextrakt om det behövs. Den tydliga versionen kan du uppnå en ren vit färg. Om du ska färga glasyren med isbildning geler, kommer med vanlig vanilj inte göra någon skillnad.

• Tillsätt socker gradvis, ungefär en halv kopp i taget. Slå på medellång hastighet tills sockret är helt inbyggt. Skrapa sidorna av skålen innan du lägger till nästa del av socker. Lägga till en annan halv kopp socker och slå tills fullt ut införlivas. Upprepa denna process tills alla 4 koppar florsocker blandas helt med smöret. Långsam införlivandet av sockret hjälper till att undvika isbildning från att ha en grynig konsistens.

• Tillsätt mjölk eller grädde. Vispa på medelhastighet tills blandningen når en lätt och fluffig konsistens.

• Testa konsistensen av blandningen. Om blandningen inte är tillräckligt krämig, slå blandningen i fem minuter. Isbildning är klar om du använder det att tillämpa dekorationer, skriva eller rör gränser eller blommor.

• Lägg 2 msk ljus majssirap om du ska använda grädde för att sprida glasyr på tårtan. Vispa i två till tre minuter att säkerställa majssirap fullt blandas.

• Täcka grädde med en fuktig handduk tills du är redo att använda.