mynewspapers.net

Hur man håller ett modell fartyg samtidigt bygga detEn hobby vice är din tredje hand, när man bygger ett fartyg modell. För vissa uppgifter som korrekt att placera en mast, behöver du båda händerna. För andra uppgifter som att måla små delar, behöver du en stadig hand. Hursomhelst, du måste hålla modellen stadigt och behöver fria händer. Allt du behöver göra är att välja en bra vice och din modell kommer att hållas fast så du kan slutföra känsliga arbetet som krävs för att avsluta.

Instruktioner

• Välj en hobby last för dina behov. Laster kommer i en mängd olika storlekar och stilar. De fäster en arbetsbänk med bultar, klämmor och dammsugare. Du kan också välja en vice med en stor bas som kräver ingen montering hårdvara alls. Välj en last som är lämplig storlek och uppfyller dina behov för den modell du bygger.

• Anslut hobby vice till din arbetsbänk om det behövs. Kuddar av vice är oftast ett mjukt gummi, men du kan lägga till ännu mjukare stoppning (som filt eller chamois) om du vill. Tänk på att gummi materialet har en "dra" till det som är tänkt att hålla modellen på plats. Filt eller chamois är mer hala och kan minska den vice makten.

• Placera skrovet av modell skeppet in i ett skruvstäd. Dra åt kuddar av vice på modellen, bara tills du inte kan vicka modellen för hand. Modellen ska sitta ordentligt på plats. Skärpning kommer att för mycket skada modellen.

• Avsluta montering modellen. Hålla modellen i ett skruvstäd för någon målning eller vid tillämpningen av dekaler. Låt modellen torka i ett skruvstäd.