mynewspapers.net

Hur man håller ett kylskåp i garaget

Hur man håller ett kylskåp i garaget


Andra kylskåp i garaget kan ge dig en extra utrymme att förvara din mat utan att ta upp mer utrymme i huset. Detta alternativ är dock begränsad till hus i miljöer där temperaturen sjunker sällan minusgrader eller hus som har ett varmgarage. De flesta kylskåp slutar att fungera när omgivningen blir för kallt, orsakar objekt att frysa och sedan Tina, som kan skada integriteten av många temperaturkänsliga produkter som frukt, grönsaker och kött. På grund av denna risk måste du hålla ett närmare öga på ditt garage kylskåp än din egen kylskåp.

Instruktioner

• Installera kylskåp i området i ditt garage med den stadigaste temperaturen. Om du placerar det bredvid ett värmeelement eller ett fönster som låter i mycket kall luft, kan det stänga av oväntat. Också, hålla tillräckligt med utrymme runt kylskåpet, genom att inte ha några stora objekt som tryckte upp mot den blockerar luftflödet kan skada kylskåpet.

• Anslut ditt kylskåp till en isolerad och jordat vägguttag. Anslut inte ditt garage kylskåp till en marken fel krets brytaren. Denna typ av kretsen är vanligt i garage, och det är mer sannolikt att resa och inaktivera makt för att ditt kylskåp. Också undvika switch försäljningsställen som kunde släckas av en slump.

• Hålla temperaturen i ditt garage över 12,8 grader om möjligt. Många kylskåp stängas av när de sjunka under denna punkt, utsätta mat till temperaturen utanför. Sedan utanför temperaturer varierar, kommer att det orsaka mat temperaturer varierar mycket, vilket orsakar mat att skämma bort snabbare.

• Växla garage kylskåp/energi sparare switch till "på" position under de varma sommarmånaderna. Stäng "av" under de kallare vintermånaderna. Detta kommer att minska fukt på utsidan av kylskåp, vilket kommer att minska risken för mögel.

• Placera en termometer i en kopp vatten, lagras i ditt kylskåp, centrum och kontrollera det dagligen att temperaturen håller sig mellan 0.556 och 4,44 grader Celsius. Även om ditt kylskåp har en frys, kommer hålla det varmaste frysning temperatur direkt mer energi för att hålla ditt kylskåp temperatur.