mynewspapers.net

Hur man håller ett barns öron från poppar när på ett plan

Hur man håller ett barns öron från poppar när på ett plan


Öra-poppar på flygplan mestadels inträffar under starter och landningar på grund av förändringar i lufttrycket. Lufttryck minskar under start och ökar igen under landning. Dessa förändringar i lufttrycket kan orsaka ditt barns öron pop som Lufta pressar utjämnar mellan barnets yttre örat och mellanörat. När resan från landningsbanan till himlen och tillbaka igen lämnar barnet gripa tag i hans öron i smärta, kan du nå för vissa snabb lindring att lätta på trycket i örat-popping.

Instruktioner

• Vårda ditt barn eller ge honom en flaska under start och landning. Svälja förslaget skapade samtidigt omvårdnad eller suga på en flaska kommer att utjämna trycket i öronen.

• Sug på en napp. Om din baby eller barnet inte sjuksköterska eller ta en flaska, har honom suga på en napp som ett alternativ.

• Sip på en juice box eller vissa buteljerat vatten. Ett äldre barn kommer att gynnas av åtgärden svälja under starter och landområden, alltför. Handlingen att svälja öppnar Eustachian rör i öronen, lindra bebyggda tryck.

• Tugga tuggummi eller suga på hårda karameller. Den simulerade svälja åtgärden hjälper till att utjämna trycket mellan ytterörat och innerörat. Ju snabbare kan barnet tugga bättre i detta fall.

• Gäspning. Om du har något att dricka eller tugga, har ditt barn gäspning att öppna Eustachian rör.