mynewspapers.net

Hur man håller ekorrar från tugga kuddar

Hur man håller ekorrar från tugga kuddar


Det finns inget sötare eller mer irriterande än en ekorre, speciellt en tugga på din utomhus kuddar och möbler. Rotlösa tänder slutar aldrig växa så de tugga nonstop. Det finns många humant sätt att stoppa de lilla hotelser från att förstöra dina möbler. Med saker du redan runt huset, du kan avskräcka dem från att välja din fastighet att riva och göra din fastighet ekorre-fri.

Instruktioner

• Placera starkt doftande objekt runt området kudde. Välj saker som trasor indränkt i äppelcidervinäger, ammoniak, lavendel, malkulor eller olja av senap. Ekorrar ogillar starka dofter, som kan avskräcka dem från att komma in i området.

• Lysa starkt ljus i området i kuddarna och spela en batteridriven radio runt dynorna medan du är borta. Buller och ljus kan skrämma bort ekorrar.

• Lös en katt i området. Katter kommer ofta jaga ekorrar. Även om det inte bli av ekorrar, kommer de vara för upptagen med att tugga dina kuddar.

• Använd avskräckande sprayer i området. Det finns många kommersiella versioner, är en hemmagjord lösning 1 msk peppar sås blandat med 1 qt. vatten i en sprayflaska. Kommersiella versioner med capsaicin-baserade avskräckningsmedel är mest effektiva.

• Spik en torr cob av majs till en post eller ett träd i ett annat område på din fastighet att hålla ekorrar upptagna och från dina kuddar.

• Trimma träd tillbaka från området stoppade möbler så det finns 6 till 8 fötter mellan träden och möbler. Ekorrar gillar att hoppa från träd till möbler, och detta kommer att avskräcka dem från sådana språng.

• Ring en kommersiell flyttföretag eller din lokala djurskyddet byrå, om ekorrar finns kvar och fortsätter att orsaka skada. Det kan vara kostnader inblandade.