mynewspapers.net

Hur man håller ekorrar av vinrankor

Hur man håller ekorrar av vinrankor


Fåglar orsaka brukar de flesta skadorna på druvor, men ekorrar kan ibland knapra på bark och frukter av vinrankor. Kriga med vilda djur med hjälp av beten och gifter och du riskerar att skada andra vilda djur eller husdjur. I stället ta en proaktiv metod för att hantera ekorrar som innehåller avskräckningsmedel, beläggningar och alternativa födokällor. Du ska spara din druvor och sluta fred med ekorrar samtidigt.

Instruktioner

• Sträcka nätet över toppen av vinrankor att skydda växterna. Nätstycket är inte idiotsäkert och ekorrar kan krypa under, men det kommer att ge visst skydd. Nettning är också mycket effektiv för att avskräcka fåglar.

• Spraya bladen på druvsorter och omgivande spaljé eller staket med en motbjudande, som Ro-pel eller capsaicin. Dessa produkter har en obehaglig smak som avskräcker ekorrar. Ny ansökan dem efter regn eller tunga vattning.

• Ge alternativa födokällor för ekorren. Spika en cob av majs till en styrelse och placera den på ett staket, eller placera foder majs, fågel frö eller nötter i en ekorre feeder. Ekorrar måste lagra en enorm mängd mat för att möta deras behov. Ekorrar övervintra inte, så de måste ha tillräckligt med mat för vintern.