mynewspapers.net

Hur man gör whirligigs & trädgård vindsnurror

Hur man gör whirligigs & trädgård vindsnurror


Om du vill ge din trädgård lite året runt färg och lägga till lite av pizazz till din uteplats inredning, överväga att göra dina egna whirligigs och trädgård vindsnurror för dekoration. Detta hantverk projekt är enkel att göra och passar för barn som är gamla nog att hantera sax på egen hand. Låt dessa projekt blåsa i vinden och sätta ett leende på ansiktet på gästerna som anger din trädgård någon tid på året.

Instruktioner

Vindsnurror

• Skär ett torg av plastad eller heavy duty papper med en vaxartad eller metallisk yta till den. Hitta dessa typer av papper i skrot bokning, gift wrap och origami delar av ett hantverk butik. Tanken är att använda papper som kan hålla upp till elementen bättre än traditionella papper.

• Använd en linjal och en penna eller penna för att rita ett rakt streck diagonalt över torget från övre vänstra till lägre rätt, sedan ytterligare en går i motsatt riktning från övre högra hörnet till nedre vänstra. Skär längs dessa linjer, arbetar från utvändiga hörn och stannar ungefär en tum från centrum av torget.

• Ta ett hörn av papperet och böj det till centrum. Upprepa det hela vägen runt med alla andra avsnitt i hörnen; med andra ord, eftersom du har klippt varje hörn i halv, böja bara hälften i varje hörn i fram till når punkten centrum av lyckohjul. Överlappa punkterna som du gör detta, och hålla dem på plats med fingret. Inte skrynklas eller böja papperet alls.

• Sticka en tumme riktning genom centrum av papper från framsidan till baksidan, säkra alla bent-i hörnen som du går. Tryck på peka av push stift, nu sticker ut på baksidan av din vindsnurra, i toppen av en liten trä pluggen. Driva det tillräckligt långt för att säkra lyckohjul men inte så långt att det inte kan gå med vinden. Prova att blåsa på lyckohjul.

• Skjut in den andra änden av pluggen i smutsen av din trädgård.

Whirlygigs

• Skär en stor cirkel, med samma typ av papper du används vindsnurror. Storleken på din umgängeskrets spelar ingen roll, men det kommer att avgöra omkretsen på din färdiga whirlygig vid dess bredaste punkt.

• Skär in mot centrum i en spiral formation, börjar på den yttre kanten av cirkla. Försök att hålla bredden på spiralen ännu alltigenom, och sluta när du når centrum av cirkeln.

• Plocka upp centrum av spiralen med handen och sticka ett litet hål i den med din sax. Trä linan eller ljus tråd genom detta hål och använda fiskelina eller tråd för att hänga whirlygig från din veranda tak. Papper whirlygig kommer spiral och snurra i vinden.