mynewspapers.net

Hur man gör vykort med frimärken

Hur man gör vykort med frimärken


Skicka ett vykort till en älskad är ett omtänksamt sätt att visa du bryr dig, och kan göras ännu mer omtänksamma när du skickar ett vykort har du smyckat själv. Du kan köpa tomt vykort på mest hantverk butiker och dekorera dem själv med en serie av trä eller stämplar. Du använder stämplar för att pryda dina vykort kan du till egen design varje kort om din skicka för en viss helg, födelsedag eller andra festliga hälsning.

Instruktioner

• Köpa en uppsättning av tomt vykort från en konst leverans eller hantverk butik. Du kan köpa korten i vit eller någon annan färg för din smak.

• Välj en serie frimärken att använda för att dekorera ansiktet av vykortet. Du kan använda en julgran stämpel till jul, eller för en födelsedag kan du använda en kaka stämpel, etc.

• Välj en färg i en färg och skugga som går med den stämpel du använder, som green för ett träd. Tryck stämpeln i en stämpeldyna att pälsen i ansiktet av stämpeln med bläck.

• Tryck på vända mot av stämpeln på Tom framsidan av vykortet. Du kan upprepa att stämpla så många gånger som du vill, skapa antingen en minimal utseende med bara en inked bild på kortet, eller en serie av olika inked stansrester.

• Skriv en hälsning på framsidan av vykortet, som "Happy Holidays" eller "Bon Voyage," använder en kalligrafi penna.