mynewspapers.net

Hur man gör vit skämma bort kakan

Hur man gör vit skämma bort kakan


En skämma bort kakan har länge varit en favorit i Storbritannien. Består av objekt att skämma bort den person som mottar det som en gåva, liknar det en tårta i hur det är ordnat. Som innehåller sådant som bubbelbad, lotion, ansiktskrämer, schampo och annat du vill ta, är det insvept i ett badlakan och gjorde att likna en tårta. Kontrollera nedan som referens för ett foto av en vit skämma bort kakan.

Instruktioner

• Placera handduken på ett bord och vika sidorna av handduken i mitten så att det är ca 10 inches bred. Du kommer att använda handduken som behållare för alla objekt du vill inkludera. Vira en handduk runt en schampo flaska och knyt ett band runt utsidan av handduken att hålla det på plats runt flaskan. Du kan också använda en flaska mousserande vin istället för schampo.

• Stoppa bubbelbad, aromterapi oljor, lotion, tvål och allt annat du vill inkludera innanför handduken bredvid flaskan, justera menyfliksområdet så att handduken kommer att hålla alla dessa saker.

• Lägg ett presentkort i kakan bland de olika posterna. Linda hela kakan i cellofan och fäst ett vitt silke blomma till det med en smal bit band som kommer krypa vackert runt tårtan.