mynewspapers.net

Hur man gör virkade scrubbies med garn & nylon kombinerat

Hur man gör virkade scrubbies med garn & nylon kombinerat


Konsthantverkare gör en händig typ av maträtt eller body scrubber, kallas scrubbies, använda garn och nylon nät, som de sedan ger som gåvor, sälja till andra eller använda i sina egna hem. Istället för att köpa disktrasor och skurborstar, gör din egen scrubbies. Om du virka, kan du enkelt kombinera garn och nylon nät för att göra en leverans av scrubbies.

Instruktioner

• Vik nätstycket på längden tills du har en smal längd av material. ClipArt-nät, med hjälp av din fjäril klipp. Space klippen om tre inches isär, sedan klippa den vikta nät så att varje bit är två och 1/2 inches bred. Rulla varje bit av nät till en boll. Sedan, när du är redo att lägga till en ny boll, knyt i slutet på den nya bollen till slutet du har Virkat.

• Sätt en boll av nätstycket du klippa tidigare tillsammans med ditt garn, på ändarna.

• Virka en foundation kedja av 15 kedjesömmarna, med din K virknål. Den 15: e kedjan är din svarvning. Aktivera ditt arbete.

• Göra en kedjesöm och börja virka en enda virka (SC), börjar med understödja kedjar från din krok. Göra en SC till varje kedjesöm till slutet av raden för rad 1. Virka en roterande kedja och slå ditt arbete.

• Upprepa rad 1, lägga till nya nylon nät remsor som du använder upp en remsa. En scrubbie bör ta fyra remsor av nylon nät.

• Stoppa in den lösa änden av den sista remsan med din G virknål efter fästande av senaste nettning remsan.