mynewspapers.net

Hur man gör virkade fingerlösa ull handskar

Hur man gör virkade fingerlösa ull handskar


Vinter, vår, sommar och höst, halvvantar är allt annat än säsongsbetonade. Ett bra par fingerlösa handskar kommer att hålla dig varm hela året. De är bra runt lägerelden när en sommarkväll blir kyligt eller till vardags när snön är på marken. Halvvantar göra bra födelsedag och semester presenter för män, kvinnor och barn. Det innebär alltid mer när du gör en gåva med dina egna två händer. Prova detta mönster på för storlek.

Instruktioner

• Kedja 32 med krok och garn. Dubbel-virka i tredje kedjan från kroken och sedan i varje kedja tills du når slutet. Kedja tre och vända.

• Dubbel-virka i det främre kretsar av varje dubbel-virka från föregående rad. Kedjan tre och sedan slå. Upprepa steg 2 fem gånger.

• Dubbel-virka i det främre kretsar av de första 16 dubbel-virknålar i föregående rad. Kedja fem, hoppa över sex dubbel-virknålar och dubbel-virka i det främre kretsar av de återstående dubbel-virknålar i raden. Kedja två och vända.

• Upprepa steg 2 utom arbete i en dubbel-virka i varje kedja av kedjan fem. Upprepa detta steg sju gånger och fäst, lämnar en garn-svans som är tillräckligt lång för att sy en söm.

• Sy en söm i det främre kretsar av den sista raden till stiftelsen kedjan. Väva in ändarna, trimning någon överflödigt garn.