mynewspapers.net

Hur man gör virka smycken

Hur man gör virka smycken


Virkning inte bara doilies. Du kan använda dina kunskaper om virkning för att göra virka smycken med några enkla tekniker. Virka smycken är snabb att göra eftersom de färdiga artiklarna är så små, och det är mycket mindre dyra än att köpa nya smycken från affären för att matcha varje outfit du äger. Virka flera små motiv idag, och använda dem för virka smycken skapelser i en mängd olika sätt. Behöver du en grundläggande förståelse för virka maskor och virkning runt för att göra virka smycken.

Instruktioner

• Använda virka tråd och en storlek oss B virka krok, kedjan tre, och tillsammans med en slip stitch att bilda en cirkel. Kedjan tre, vilket räknas som en dubbel virka sy och göra 19 dubbel virka maskor i cirkeln. Tillsammans med en slip stitch i toppen av tre kedjesömmarna du gjort.

• Kedja en. I nästa stygn, göra en picot. Det gör sy slip slip stitch och kedjan tre, allt i ett stygn.

• I följande stygn, göra en slip stitch. Alternativa picot stygn och slip maskor hela vägen runt cirkeln.

• Avsluta, skära arbetar garnet och väva i de lösa ändarna med en nål broderier. Upprepa steg ett till tre att göra flera mer virka motiv, eller använda ett annat mönster för att göra olika sådana.

• Doppa dina färdiga motiv i en liten kopp flytande stärkelse och fästa den på plats på en skum styrelsen eller blockerande styrelsen att sträcka ut formen och göra den enhetlig. Låt den torka helt. Gör detta för alla de motiv som du har gjort.

• Fäst ett virka motiv till en fisk-krok-stil örhänge att hitta för att göra ett örhänge. Sy en PIN-kod tillbaka till ett större motiv att göra en brosch. Lägga till en delad ring eller kedja länk överst i en att göra det till ett hängsmycke.

• Fler virka tråd att fästa flera motiv tillsammans med kedjesömmarna i mellan. Bära detta som ett armband eller halsband. Lägg till pärlor till kedjesömmarna intressantare och gnistra ditt färdiga arbete.